Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011






Λαμπραντορίτης
Ο αγχολύτης λίθος. Μας βοηθά στην απώλεια του στρες αλλά και του βάρους.






Φεγγαρόπετρα
Είναι μία καθαρά θηλυκή λίθος. Απαλύνει τους γυναικείους πόνους και δίνει έμφαση στη γονιμότητα και την κύηση. Είναι η «μητέρα» λίθος που εμπνέει σοφία. Διατηρεί την ισορροπία των συναισθημάτων.









Οψιδιανός
Γνωστός σαν «μαύρο βελούδο», οι αρσενικές ιδιότητες του οποίου, προσελκύουν τις πνευματικές καταδιώξεις. Φέρνει σοφία και αγάπη.








Ονυχας
Ικανός να εξισορροπήσει τις αρσενικές με τις θηλυκές πολικότητες. Ανακουφίζει από το στρες, προάγει την ισορροπία και τον αυτοέλεγχο. Εμπνέει εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.







Οπάλιο
Είναι ο λίθος «ουράνιο τόξο» και βοηθά στην ισορροπία. Είναι ο λίθος της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Προάγει τη διαίσθηση, εμπνέει αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνει την αποφασιστικότητα και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα.








Περιδότης
Ο λίθος «εκκίνηση» βοηθά στην επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας. Μειώνει το στρες, επιταχύνει την προσωπική ανάπτυξη, διεγείρει το νου και ανοίγει καινούργιες πόρτες στην ευκαιρία και την αφθονία.









Χαλαζίας
Λαμβάνει, ενεργοποιεί, εμπεριέχει, εξαγνίζει και μεταδίδει την ενέργεια. Χρησιμοποιείται ως εργαλείο στη θεραπεία και βοηθάει στην επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μας.





Ροζ χαλαζίας
Είναι ο λίθος της αγάπης, καθώς βομβαρδίζει την καρδιά με δόσεις συγχώρεσης και συμπόνιας. Εναρμονίζει τη σεξουαλική και συναισθηματική δυσαρμονία. Αυξάνει τη γονιμότητα. 



Ροδονίτης
Βελτιώνει τη μνήμη, ηρεμεί το νου, μειώνει το άγχος, δίνει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Βοηθά στην εξισορρόπηση από τις πιέσεις της καθημερινότητας.





Σοδαλίτης
Ανακουφίζει το φόβο, ηρεμεί και καθαρίζει το νου. Εξισορροπεί το μυαλό με το σώμα και οδηγεί σε άνθιση τη δημιουργική μας έκφραση.









Μάτι του τίγρη
Εμπνέει γενναιότητα και προσφέρει καθαρότερη αντίληψη και ενόραση.













Τοπάζι
Είναι ο λίθος της αφθονίας. Είναι ηρεμιστικός, ειρηνικός και γαλήνιος. Βοηθά στη διαίσθηση και τη σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.